Boeken Tuinwinkel Botanische Tuinen Utrecht

Rubriek menu: Nieuwe boeken - Bomen - Diversen - Groenten en kruiden - Hobbyboeken - Insecten - Kinderboeken - Kookboeken - Natuur algemeen - Plantensoorten - Tuinontwerpen/onderhoud - Paddenstoelen - Vogels - Zoogdieren - Buitenlandse boeken

333 Nederlandse titels die volgens de administratie op voorraad zijn (klik op het plaatje voor info).

Groenten en kruiden (38)

Groentje

geen plaatje   Een boek voor mensen die nog nooit iets met groen gedaan hebben, geen tuin hebben, soms wel een balkon. Onderwerpen als een moestuin in de keuken, planten in de kamer, favoriete bloemen en recepten met groen en bloemen worden uitgebreid behandeld. Dit alles geïllustreerd met veel foto's en tekeningen. Korte informatie is samengevat in kaders. De jonge schrijfster/vormgeefster (1993) met liefde voor planten en bloemen heeft opleiding ‘bloem en design’ gevolgd en werkt als grafisch ontwerpster. Haar oma was haar grote inspiratiebron en door het hele boek staan tips van haar oma. De doelgroep is de ultieme beginner. Een zeer persoonlijk boek waar de schrijfster veelvuldig in afgebeeld staat. De informatie is duidelijk en eigentijds..

Margo Togni houdt van alles wat met groen te maken heeft en wil dit graag met iedereen delen. In Groentje laat ze zien hoe leuk, mooi en makkelijk het is om met planten te werken in huis én in de keuken. Planten komen op alle mogelijke manieren aan bod: van de hippe kamerplant tot zelfgemaakt lavendelijs, van de geur en kleur van zelfgeteelde bloemen tot lekkere gerechten van eigen kweek.

Het werken met planten, kruiden en bloemen is niet alleen ongelooflijk leuk maar geeft je daarbij rust in je hoofd en is ook nog eens goed voor je gezondheid en de natuur.

Groentje is een heerlijk en veelzijdig groenboek vol foto’s, recepten, interieursuggesties met bloemen en planten, beautytips, groene weetjes en nog veel meer!

Laat je inspireren door Margo’s groene lifestyle!
Auteur: Margo Togni

Voorraad 1 ex

Prijs: 19,99